Nele vidim da si ti baš rešio da ove sezone imaš čamac. Super, radujem se zbog toga, jedva čekam da se negde na reci sretnemo ili pored reke sve jedno. Kad već dolaziš krajem januara što ne bi pogledao i Urošev čamac. Lepo, sigurno, plovno korito, komforan prostran brod. Stvoren za duži boravak na vodi. Mi smo Uroša malo kritikovali što ga prodaje ali on zaljubljen u brodske motore pa mu to razlog. Možda ti se ALBIN dopadne pa odustaneš od Narvala, a i bilo bi nam drago da Albin ostane u našem društvu
Kupovina plovila - dileme
- Mileta
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 11:20
- Plovilo: Polaris Glider
- Dimenzije: 7m x 2.5m
- Status: Offline
Kupovina plovila - dileme
Nešto će se raditi, mirovanja nema. Čim otopli, cerada se skida sa čamca, metar i olovka u ruke pa na posao
Nele vidim da si ti baš rešio da ove sezone imaš čamac. Super, radujem se zbog toga, jedva čekam da se negde na reci sretnemo ili pored reke sve jedno. Kad već dolaziš krajem januara što ne bi pogledao i Urošev čamac. Lepo, sigurno, plovno korito, komforan prostran brod. Stvoren za duži boravak na vodi. Mi smo Uroša malo kritikovali što ga prodaje ali on zaljubljen u brodske motore pa mu to razlog. Možda ti se ALBIN dopadne pa odustaneš od Narvala, a i bilo bi nam drago da Albin ostane u našem društvu
- Uros
- Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
- Plovilo: Riviera
- Dimenzije: 8.7m x 2.8m
- Kontakt:
Re: Popravka krova
Koliko ja znam, Nele planira da uzme nov brod pa Albin nije opcija. Malo je nezgodno što je ponuda novih brodova u Srbiji ograničena, a što se tiče polovnih, tu je stanje još gore po pitanju izbora...
Možda nije loša ideja da vidi i Albin pa da može da uporedi prostor, raspored, razmenimo mišljenja, pa sa tim ode dalje da pogleda Narvala i Aquariusa. Ja sam uvek na raspolaganju za to
Možda nije loša ideja da vidi i Albin pa da može da uporedi prostor, raspored, razmenimo mišljenja, pa sa tim ode dalje da pogleda Narvala i Aquariusa. Ja sam uvek na raspolaganju za to
Inspektor za visinu kabine
- nele
- Pridružio se: Ponedeljak 30 Dec, 2019 11:03
- Plovilo: Aquarius 320
- Dimenzije: 9.6m x 2.45m
jaoo! ne stajte mi na muku! zaista smo reseni da zaplovimo ove godine na brodicu! kao sto rekoh, jubilarna 50ta nam je, pa da bude vise razloga za to!
Poznanik koji prodaje Narvala me ceka...da razgovaramo o ceni!? Brod je 2014 god, opremljen , nije stedeo para... Jbg, samo da vidimo za tu cenu! Ovo ostalo sto treba da vidim je novo, iako sam za polovno, ne tako staro, ali nema na oglasima nista! Kao sto rekoh Urosu, mislim da ste vi jos na nekim forumima, pa razglasite malo ima li ko nesto tako na prodaju? Narval ili Aquarius 320! Posto nema Marine kod mene ni u Titelu, brod cu morati da izvlacim! Imam kucu na selu sa velikim dvoristem tako da mi nije problem smestaja, ali potrebna je i prikolica. Drugar iz Titela ima znanja i mogucnosti da napravi, ali ako nadjem neku, mozda izbegnem dotatne nervoze kao i vi prilikom popravki, prepravki...!
Pomagajte drugovi da resim ove ''slatke'' muke!
Poznanik koji prodaje Narvala me ceka...da razgovaramo o ceni!? Brod je 2014 god, opremljen , nije stedeo para... Jbg, samo da vidimo za tu cenu! Ovo ostalo sto treba da vidim je novo, iako sam za polovno, ne tako staro, ali nema na oglasima nista! Kao sto rekoh Urosu, mislim da ste vi jos na nekim forumima, pa razglasite malo ima li ko nesto tako na prodaju? Narval ili Aquarius 320! Posto nema Marine kod mene ni u Titelu, brod cu morati da izvlacim! Imam kucu na selu sa velikim dvoristem tako da mi nije problem smestaja, ali potrebna je i prikolica. Drugar iz Titela ima znanja i mogucnosti da napravi, ali ako nadjem neku, mozda izbegnem dotatne nervoze kao i vi prilikom popravki, prepravki...!
Pomagajte drugovi da resim ove ''slatke'' muke!
- Zveki
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Plovilo: Spokoj
- Dimenzije: 8.5m x 2.6m
Slatke su to muke Nele.
Ne mogu da tvrdim ali koliko znam, mislim da od Slankamena pa do Dorcola niko nije oglasio bar javno da prodaje Narvala ili Aquariusa.
Po sistemu "rekla kazala" verujem da bi se to proculo jer nema ih mnogo.
Ne mogu da tvrdim ali koliko znam, mislim da od Slankamena pa do Dorcola niko nije oglasio bar javno da prodaje Narvala ili Aquariusa.
Po sistemu "rekla kazala" verujem da bi se to proculo jer nema ih mnogo.
- Popaj
- Pridružio se: Sreda 17 Jul, 2019 07:15
- Plovilo: Shetland 570
- Dimenzije: 5.7m x 2.2m
(unutrasnje mere) - Status: Offline
Mileta izvini, udjosmo ti u temu. Verovatno ce biti jos pisanija o tome, pa Uros moze ove postove da prebaci u novu.
Ali bih i ja dao doprinos ovoj dilemi.
Imao sam prilike da budem na oba broda. Lepi su i funkcionalni. Licno bih se pre opredelio za Narvala. Razlog je taj sto ces licno vise uzivati u plovidbi na njemu. Na aquariusu, ce vise uzivati tvoja posada. A ti ces sedeti u zatvorenoj kabini. Na Narvalu je kompletna interakcija sa okolinom. Sigurno da oba broda imaju svoje prednosti i mane. Po meni je ovo najbitnija razlika. Tog znaju oni koji dosta plove. Ako je korektna cena Narvala iz 2014, moja je preporuka da je bolja opcija kupiti njega. Novo je novo, ali sigurno da je vlasnik vec nadomestio neke nedostatke, i dodao jos potrebne opreme.
Ali bih i ja dao doprinos ovoj dilemi.
Imao sam prilike da budem na oba broda. Lepi su i funkcionalni. Licno bih se pre opredelio za Narvala. Razlog je taj sto ces licno vise uzivati u plovidbi na njemu. Na aquariusu, ce vise uzivati tvoja posada. A ti ces sedeti u zatvorenoj kabini. Na Narvalu je kompletna interakcija sa okolinom. Sigurno da oba broda imaju svoje prednosti i mane. Po meni je ovo najbitnija razlika. Tog znaju oni koji dosta plove. Ako je korektna cena Narvala iz 2014, moja je preporuka da je bolja opcija kupiti njega. Novo je novo, ali sigurno da je vlasnik vec nadomestio neke nedostatke, i dodao jos potrebne opreme.
- Uros
- Kontakt:
Re: Kupovina plovila - dileme
U pravu si Zoki, evo je nova tema pa da nastavimo u pravom smeru. Tema o krovu da ostane tema o krovu, a ovde ćemo dalje
Trenutna situacija, dilema između Narvala 820 i Aquariusa 320.
Za moj ukus, oba broda nemaju dovoljnu širinu za tu dužinu, ali treba videti uživo
Trenutna situacija, dilema između Narvala 820 i Aquariusa 320.
Za moj ukus, oba broda nemaju dovoljnu širinu za tu dužinu, ali treba videti uživo
- Zveki
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Plovilo: Spokoj
- Dimenzije: 8.5m x 2.6m
Aquarius ima duzinu od skoro 10m. Gledano iz tog ugla ja bih pre onda razmisljao o Narvalu 9.60 koji nudi vise komfora nego njegov prethodnik od 8.20.
U tom slucaju to bi bilo realno poredjenje Narval960 VS Aquarius320
U tom slucaju to bi bilo realno poredjenje Narval960 VS Aquarius320
- Uros
- Kontakt:
Iz nekog razloga, teško je doći do cene bilo kog od ovih plovila...Bar da imaju neki cenovnik koliko košta u kit verziji, koliko je šta od opreme, ali ništa nisam uspeo da nađem. Da li su Narval 960 i Aquarius 320 bar približnih cena? Narval 960 ima širinu od 3m, to je baš dosta, ozbiljno plovilo.
- Popaj
- Pridružio se: Sreda 17 Jul, 2019 07:15
- Plovilo: Shetland 570
- Dimenzije: 5.7m x 2.2m
(unutrasnje mere) - Status: Offline
Narval 960, je vec ozbiljan brod. Mislim da ne moze da se poredi sa predhodna dva.
Plus je skuplji, i mislim da tu ide brodski motor.
Ne znam koliko je zgodno da se svake godine transpotuje od reke do kuce.
Plus je skuplji, i mislim da tu ide brodski motor.
Ne znam koliko je zgodno da se svake godine transpotuje od reke do kuce.
- nele
- Pridružio se: Ponedeljak 30 Dec, 2019 11:03
- Plovilo: Aquarius 320
- Dimenzije: 9.6m x 2.45m
Hvala Vam svima na podrsci, savetima.... Kao sto rekoh, imam susrete sa gazdama firmi i Narvala i Aquariusa, sad krajem januara pa cu videti neke stvari jasnije! Do tada, ako imate savete i iskustva, javljajte! Svako ko mi doprinese ''obaranju'' cene je moj gost na Tisi kod Titela! Jel se vazi?