Popravka krova
- Uros
- Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
- Plovilo: Riviera
- Dimenzije: 8.7m x 2.8m
- Status: Offline
- Kontakt:
Re: Popravka krova
Ja bih na platformi pozadi, napravio još jednu krmenu kabinu
Šalu na stranu, treba ti taj produžetak krova i podržavam ideju
Šalu na stranu, treba ti taj produžetak krova i podržavam ideju
Inspektor za visinu kabine
- Zveki
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Plovilo: Spokoj
- Dimenzije: 8.5m x 2.6m
Meni je na ovoj slici krov sasvim dobar....ne vidim sto bi ga jos vise produzio
Mala sala, apsolutno sam za to...dobices puno sa time...kada budes radio zovi Urosa i mene da ti smetamo, mnogo smo dobri u tome.
Mala sala, apsolutno sam za to...dobices puno sa time...kada budes radio zovi Urosa i mene da ti smetamo, mnogo smo dobri u tome.
- nele
- Pridružio se: Ponedeljak 30 Dec, 2019 11:03
- Plovilo: Aquarius 320
- Dimenzije: 9.6m x 2.45m
Ja jos nemam brodic, ali mi takodje treba vase misljenje ! Mileta, zbog cega produzavas krov ? Narval takodje nema duzi krov, a video sam da su neki produzavali. Gde ce se moja gospodja suncati ako se sve zatvori, tj pokrije ?!
- Uros
- Kontakt:
Ne znam koliki je krov prednje kabine na Narvalu 820, ali na mom Albinu recimo ima mesta da dvoje komotno leže na prednjoj kabini i sunčaju se.
Mislim da i Miletina kabina može to bez problema da ponudi ako se dobro sećam, bar za jedno, a i njegova supruga voli sunce, pa da vidimo baš kako je on rešio tu problematiku
Mislim da i Miletina kabina može to bez problema da ponudi ako se dobro sećam, bar za jedno, a i njegova supruga voli sunce, pa da vidimo baš kako je on rešio tu problematiku
- nele
Cekam Igorove savete i predloge jer krajem januara Dolazim na par dana. Imam ugovorene sastanke za 3 Narvala i Aquariusa 320! Narval je prioritet, ali videcemo sta proizvodjaci nude ?!
- Zveki
Krov i ako ide celom duzinom iznad zadnjeg dela camca ne smeta za suncanje. Sluzi da zastiti od letnje kise a da se moze i dalje sedeti na terasi i od vrelog sunca kada je u zenitu. Tada obicno i nije preporucljivo suncanje. Vec kada sunce padne na tri sata zraci idu ukoso i tada krov ne smeta za suncanje.
- Uros
- Kontakt:
Aquarius isto ozbiljno deluje, samo me čudi da na 9.6m nisu bar malo dodali na širini, 2.45m i nije nešto mnogo kad se uzme u obzir dužina korita. Pozitivno je što je verovatno plovniji zbog tog odnosa.
- Zveki
Zdravo Nele,
Jel pricas o novim plovilima ili polovnim, pretpostavljam da su Narvali polovni a Aquarius nov.
Jel pricas o novim plovilima ili polovnim, pretpostavljam da su Narvali polovni a Aquarius nov.
- nele
Gros Inox ima novog a i u Sakulama je pocela ponovo proizvodnja. Novi gazda je. Imam ponudu, ali bih na licu mesta da sa njim razjasnim neke nejasnoce... Imam susret i sa jednim poznanikom za njegovog, polovnog Narvala ! Sa gazdom firme za Aquarius isto imam susret. Najradije bih polovan brodic, ali, znate i vi da ih nesto nema u oglasima ! Javite mi ako nesto nacujete !