Ono što mene ovde interesuje jeste koji bi sistem rada bio......
Najmanji problem je u tome da se plate nepuna 2,5 dolara.... ali baš bi voleo da mi neko od hemičara ili ljudi koje već struke kaže da li je i teorijski moguće izmeriti sadržaj u boci sa spoljne strane.
Razna čuda sam za brod kupio koja ne rade kako sam ja očekivao, tako da ova kupovina neće biti preveliki trošak
Još ako uređaj radi
Nisam hemicar ni od struke ali mi pada na pamet...koliko znam (a mozda i ne znam) plin je u prirodnom obliku tecan i jako hladan. Ovaj aparat mozda radi na principu promene temperature zida boce od pune (hladan zid) do prazne (topao zid). Te razlike u temperaturi su verovatno minimalne ali dovoljne da kako se boca prazni aparat to belezi sa promenom nivoa kockica.
I meni liči da radi po principu razlike u temperaturi, videćemo ako neko odluči da kupi. Prvo ću da nađem jedno 10ak različitih kineskih gluposti, pa da odlučim koja je najbolja, i to da poručim
Za zaštitu dekinga od drveta, Sika ulje za tikovinu, 1.410 din za 0,5L (najpovoljnija cena koju sam našao). Cenim da je dosta za zadnju platformu i špirun. https://dplshop.com/shop/drvo/sika-teak-oil-0-5l/