Jednu sam već opisao, vezano za uvođenja grejanja, a druga situacija se razvijala tokom vremena i na kraju se završila tako da je pleksiglas, posebno prednji postao neproziran, zbog velikog broja sitnih "tačkica". Zašto se to desilo ko će znati, neko kaže da je zbog godina starosti, neko kaže da je zbog sunca. Kako je situacija postala krajnje loša ja sam odlučio da budem vredan i pokušao sam da pleksiglas očistim sredstvom za čišćenje tuš kabina.
Da li treba reći da je sitaucija nakon toga postala katastrofalna
I šta sada, tražio majstora koji bi se prihvatio ovoga posla, ali ne ide.
Prihvatili su se moji drugari, na žalost po njih.
Zašto na žalost, pa zbog toga što smo brzo shvatili da je pleksiglas zalepljen za krov broda i za kabinski deo. Dve bočne metalne lajsne koje se vide (barem je kod mene tako) služe prvenstveno da povežu bočna i prednje staklo, ali nisu u direktnoj funkciji nosača krova.
Praktično, došlo se od toga da je uslov da se zameni pleksiglas skidanje krova. To znači na početku skidanje solarne ploče, antene, jarbola, pa skidanje silikona, pa skidanje krova.
U kabriolet varijanti Naraval 820 izgleda ovako

Potom se na osnovu skinutih delova pravio novi pleksiglas, a krov se nosio na obalu, okretao naopako i novi pleksiglas se lepio za krov.
U narednoj fazi se krov nosio na brod i od gore postavljao na mesto.
Slika ove operacije nemam, jer na moju sreću nisam bio prisutan u najvećem delu ovih aktivnosti.
Kažem na sreću, jer bi me verovatno neko iz ekipe bacio u vodu
I ono što sam čuo i video kada sam posle posla dolazio do marine dovoljno je da zaključim koliko je nezgodna "operacija".
Na svu sreću, polako se i ovo privodi kraju, ostalo je još dosta posla za električara, ali biće i to gotovo uskoro.
Na kraju, prva naredni zadatak je da se naprave zaštitne "zavese" za prednja i bočna stakla.
To je izgleda jedini način da se pleksiglas, čak i ako je u opciji sa UV zaštitom, zaštiti od sunca i da mu se tako produži vek trajanja.