Topole u ovom periodu emituju "mace" koje prave probleme ribolovcima jer se hvataju za najlone.
Deluje da je to samo na povrsini ali na nalonima ih nalazim na svim dubinama.
Na motorima koji imaju sitne mrezice na usisima mogu smanjiti protok.
Zbog druge letnje napasti socevice, povrsinskih sitnih listica koji znaju da prekriju velike povrsine Dunava i to kolimetrima, na usisnu korpu vode za hladjenje stabio sam i dodatnu mrezicu koju sada moram , zbog maca, cesce da kotrolisem. can i reduce breast size with exercisefive nights at freddy's wallpaper
Misa D napisao: ↑Subota 09 Maj, 2020 04:23
...
Na motorima koji imaju sitne mrezice na usisima mogu smanjiti protok.
Zbog druge letnje napasti socevice, povrsinskih sitnih listica koji znaju da prekriju velike povrsine Dunava i to kolimetrima, na usisnu korpu vode za hladjenje stabio sam i dodatnu mrezicu koju sada moram , zbog maca, cesce da kotrolisem.
...
Da li ste mrezicu stavili na vanbrodski ili brodski motor? Ako je na brodski, u tom slucaju me interesuje kako kontrolisete usisnu korpu, obicnu nisu bas lako dostupne. Ako je vanbrodski, sve je jasno
Brodski motor.
Usisni ventil sa filterom je uvek najdostupniji kod vecine brodskih motora jer se glavni ventil treba zatvarati uvek kada se plovilo napusta.
Takodje providno kuciste gde je filter je dostupno jer se treba kontrolisati kada se plovi kroz socevicu ili kada si u vezu u obali u plicaku, sistem zna da povuceu filter lisce ili travu.