Stvarno jedan od lepših vikenda ove godine. Nama prošao u proslavi 5. rođendana moga sina na VR ostrvu i par lepih dnevnih i noćnih plovidbi. Ovo na pramcu nije neki novi model špiruna već osnovno sredstvo organizacije dečijih rođendana - zidarska kolica u boji broda.
Jedna od pre kojeg vikenda ranije
Poslednja izmena od dell_mare u Utorak 18 Okt, 2022 17:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Stvarno su fenomenalne slike, a pogotovo mi se sviđaju noćne. Ja ovde kod mene baš nisam u mogućnosti da slikam sličan velegradski ambijent, pa onda, kao što to moja gospođa zna da kaže, "slikam samo šumetinu".
Nadam se da još neko ovih oktobarskih dana uživa na vodi. Vreme je stvarno prelepo, pravo je zadovoljstvo boraviti na čamcu, ploviti, pecati ili se kupati. Nekako mi se sezona ne završava
Bravo Mileta, svaka čast. Voda, sa nekih 14 stepeni i nije mačiji kašalj. Ja sam sezonu kupanja počeo za prvi maj, ali mi se sada nekako neće da produžavam sezonu, ali ko zna...
Danas su se na vodi srela dva vlasnika broda Cranchi Holiday. Jedan sa orginal fabričkim modelom, drugi sa preuredjenom srpskom verzijom. Bilo mi je zadovoljstvo da ugostim našeg novog člana na forumu Bole CH. Imali smo šta pričati. Pretresli smo utiske sa plovidbe u Švajcarskoj i na našem Dunavu. Vreme proletelo za čas a priči nikada kraja.