Ljudi, mi smo izgleda zaboravili ovu temu...moramo to da popravimo
* * *
Proslog četvrtka nakon radnog vremena, Steps je došao pomoćnim čamcem do Riviere u Zemun, pa smo rešili da odemo uzvodno do Pupinovog mosta gde se ove godine pojavio mnogo lep sprud. Kačimo čamac za Rivieru i idemo uzvodno, a usput javljamo i Mileti da nam se pridruži.

- tempImageePQhfv.gif (3.66 MiB) Pogledano 11300 puta
Sprud, koji se tek ove godine pojavio u punom sjaju, dugačak je bar jedno 200m a sa obadve strane dubina ide prilično naglo što je odlično za pristajanje, dok je pesak na njemu potpuno čist. Ista situacija je i u vodi gde nema ni mulja ni prepreka već samo čist pesak.
Jedina pozitivna strana mosta koji se nalazi iznad ovog mesta je što nudi debelu 'ladovinu kad je sunce najjače, ali srećom nema velike buke od saobraćaja. Ko planira da svrati, neka ponese šticne jer ne postoji ništa za šta se može vezati plovilo...

- tempImagenQ03CH.gif (5.43 MiB) Pogledano 11300 puta

- tempImagec6XzAB.gif (3.12 MiB) Pogledano 11300 puta

- tempImageiZJIr1.gif (5.57 MiB) Pogledano 11300 puta
Miletu smo očekivali Polarisom, međutim on stiže kanuom sa Zemunske strane i izvlači ga na pesak. Malo smo čistili korita od algi, a ja sam našao solidan broj školjki na Rivieri što mi se ranije nije dešavalo. Verovatno je povezano sa stajaćom vodom u kojoj sam bio vezan skoro godinu dana, a sigurno im prija i to što nemam antialgin...ne razumem se u to, ali dobro mi ide čišćenje korita

- tempImageWkVWhT.gif (3.81 MiB) Pogledano 11300 puta
Nakon osveženja u toploj Dunavskoj vodi, prelazimo na ohladjenu lubenicu i ostajemo sve dok nas komarci nisu oterali.

- tempImageqSSd8Y.gif (4.92 MiB) Pogledano 11300 puta

- tempImageVne4A0.gif (4.28 MiB) Pogledano 11300 puta

- tempImageEcQVSj.gif (2.97 MiB) Pogledano 11300 puta

- tempImagew0LexC.gif (3.53 MiB) Pogledano 11300 puta

- tempImageRM8Uri.gif (3.25 MiB) Pogledano 11300 puta

- tempImagen1sgox.gif (3.36 MiB) Pogledano 11300 puta
* * *
Sutradan ujutru, ovakva slika. Rezultat; nekoliko belih riba i mnogo peseva...

- tempImageb9yBDT.gif (4.26 MiB) Pogledano 11300 puta