Predstavljanje novih članova

Neobavezna diskusija...
Odgovori
vaca
Korisnikov avatar
Pridružio se: Ponedeljak 24 Okt, 2022 19:03
Plovilo: Pasara Istranka
Dimenzije: 5mx2m
Status: Offline

Re: Predstavljanje novih članova

Post od vaca »

Zdravo svima

danas sam se prijavio na forum, pa je red da se predstavim

Zovem se Aleksandar, živim na Banovom Brdu i već godinu dana sam vlasnik jedne fine Instranke. Vez mi je u rukavcu na Adi.
Za sada se više vozim Savom ali sam bio par puta i na Dunavu.
U planu su mi ove zime mali radovi na brodu pa ću otvoriti temu u kojoj ću pisati o njima - da pitam za savete, a možda i nekom bude od koristi :D

Pozdrav za sada!
Uros
Korisnikov avatar
Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
Plovilo: Riviera
Dimenzije: 8.7m x 2.8m
Kontakt:

Post od Uros »

Dobrodošao na forum! :obscene-drinkingcheers:

Sliku za avatar možeš poslati na mail: info@dunavskestaze.in.rs
Inspektor za visinu kabine
zankiki
Korisnikov avatar
Pridružio se: Ponedeljak 12 Sep, 2022 12:42
Plovilo: Pasaat 735
Dimenzije: 8,65 x 2,9

Post od zankiki »

Ima ovde jedan obožavatelj istranki, javiće se sigurno :laughing-rolling:
Mileta
Korisnikov avatar
Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 11:20
Plovilo: Polaris Glider
Dimenzije: 7m x 2.5m

Post od Mileta »

Dobro došao Aco. Uživaćeš ovde na forumu kao što uživaš na reci u plovidbi. Istranka je fin čamac. Može se na njoj svašta nešto uraditi da bi se još više i lepše uživalo.
Uroš može moju temu o restauraciji istranke prebaciti sa ML na ovaj forum, verujem da ćeš nešto od mojih radova iskoristiti kod sebe.
Uros
Korisnikov avatar
Kontakt:

Post od Uros »

Nema potrebe za tim a i nikad nisam kopirao teme sa drugih foruma na ovaj, osim svojih, normalno ;)
Slobodno ostavite linkove ka vašim temama sa drugih foruma.

Forumi su tu da pre svega pomažu nautičarima a ne da budu konkurencija jedan drugom.
Mileta
Korisnikov avatar
Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 11:20
Plovilo: Polaris Glider
Dimenzije: 7m x 2.5m

Post od Mileta »

Probao sam da stavim link preko telefona ali mi ne ide. Kad uključim komp, onda ću.
vaca
Korisnikov avatar
Pridružio se: Ponedeljak 24 Okt, 2022 19:03
Plovilo: Pasara Istranka
Dimenzije: 5mx2m

Post od vaca »

Mileta napisao: Utorak 25 Okt, 2022 16:54 Dobro došao Aco. Uživaćeš ovde na forumu kao što uživaš na reci u plovidbi. Istranka je fin čamac. Može se na njoj svašta nešto uraditi da bi se još više i lepše uživalo.
Uroš može moju temu o restauraciji istranke prebaciti sa ML na ovaj forum, verujem da ćeš nešto od mojih radova iskoristiti kod sebe.
Hvala vam

@Milleta - Već sam pročitao tu temu i baš je dobra, detaljno objašnjeno šta i kako.
Stefan Ns
Korisnikov avatar
Pridružio se: Subota 05 Nov, 2022 15:50
Plovilo: AQ 575 SUPERMARIN
Dimenzije: 5,75m x 1,75

Post od Stefan Ns »

Pozdrav svima,hvala na prijemu iako ja imam otvoreni camac a ne kabinas.Nadam se dobrom druzenju sto na forumu sto na vodi.Moj camcic je AQ 575 Supermarin sa Yamahom f40 getl.Ovo mi je prva sezona na vodi.
Uros
Korisnikov avatar
Kontakt:

Post od Uros »

Dobro nam došao Stefane! :obscene-drinkingcheers:
Primljen si pod jednim uslovom - da u skorijoj budućnosti nabaviš kabinaša...ako se to ne desi, George će da nas banuje obojicu...! :lol:

Sliku za avatar možeš poslati na info@dunavskestaze.in.rs
Bole_CH
Korisnikov avatar
Pridružio se: Sreda 26 Okt, 2022 06:31
Plovilo: Cranchi Holiday EFB
Dimenzije: 6,4 x 2,3

Post od Bole_CH »

Dragi prijatelji - recni kapetani,

Posto sam vec od 26.10.2022 na ovom sjajnom forumu, red je da se predstavim kako dolikuje....
Naime, kao sto sam vec napomenuo u odeljku o Cranchi Holiday EFB -u , zivim u CH , i to sa studijskim prekidom, od davne 1976 godine. Inace sam 1964- to godiste... sto ce reci trecepozivac... ali neki kazu, u jos prihvatljivom stanju !
Za vreme studija 90-tih sam i ja imao privilegiju da posedujem i plovim u metalnom camcu - tabanasu, sa nadstresnicom (6,2 x 1,8m, debljine lima tabana 4 mm a strana 3mm) koji je pre toga bio veoma efikasan u svercu goriva...
Bio sam inace lociran kod Ada Huje (Visnjica), koja ni tada nije obarala rekorde po svojoj cistoci...
Elem covek se na sve navikne, pa i na lokalne, veoma specificne mirise ... Ceste destinacije su bila Zemun, Bela Stena, Grocka i bile su za mene sjajni izleti koje nikad necu zaboraviti !
Prosle godine u septembru, sam se odlucio (posle veoma duge pauze), da ponovo zaplovim rekom, ovde blizu Aare gde zivim (Solothurn). Naravno ona je u odnosu na Dunav potok, ali sta je tu je...tece dovoljno vode, da mogu da praktikujem motonautiku. Povezana je sa tri jezera, preko jedne prevodnice, koju cu uskoro isprobati...
Inace sam na ovaj odlicni forum naleteo, jer sam pratio u stopu Miletu, koji ima isti camac kao ja, ali sa dosta interesantnih opcija, pa sam odlucio da vam se pridruzim...
Ovde u lokalu ima jos takva 2 Cranchija...
Evo kako sam upoznao mog Cranchija :
spolja :
https://youtu.be/fjjwlCB6xD8

a i njegovo srce:

https://youtu.be/cC3AzaOuL6k

Supruga Jelena i ja plovimo za sada samo Aarom, ali nam je u planu da prosirimo vidike ...

Eto za sada od mene toliko

Srdacan pozdrav svima

Bole
Odgovori