Manji brodski motor i Z-noga, misljenja, iskustva..
Re: Manji brodski motor i Z-noga, misljenja, iskustva..
To ne bi bio problem ...demontažna može biti...mada bih iskoristio postojeću Z nogu jer mu nebi trebalo kormilo .. za sve ostale kombinacije morao bi imati kormilo
Sada sam zvao čoveka i setio sam se On to davno pokušava da proda ,motor je bio VP 24ks dvocilindrican..a S Drive je 1:2 bez propelera ..traži 500€ ,( dao bi on za mnogo manje) i skoro je prodao fantastičan brodski motor Furuman bokser 18ks dizel.
Skoro sam video prepravljeni gliser sa brodskim motorom I osovinskim vodom ..jako interesantna rešenja ( ubih se trazeci a ne nadjoh je da to I prikażem ovde) Ono što je interesantno je rešenje kormila I kako je to šmekerski odradjeno. Naime napravljena je zadnja platforma malo deblja I tu je sakrio osovinu kormila I hidraulicni klip.a to mu je ujedno spoiler ...I mali motor 36ks ...Licno mislim da ne trebas se upuštati u avanturu ..mali je to čamac za takav zahvat ..ali iskoristiti staru Z u kombinaciji sa malim motorom to mi je vec bolja I realnija kombinacija,obzirom da ti je čamac projektovan za to .. 
- Mileta
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 11:20
- Plovilo: Polaris Glider
- Dimenzije: 7m x 2.5m
- Status: Offline
Hvala Luckyboy, uvek imaš dobre informacije iz prve ruke. Ima zanimljivih ideja i rešenja. Na kraju najverovatnije neću na Cranchi-ju ništa menjati. Ostaće za sada Honda i ajmo polako i što više plovidbe.
Zimus produžavam, tačnije radim novu nadkabinu i krov koji će pokrivati ceo kokpit. Ako to finalizujem biće dosta investicija za ovu godinu.
Zimus produžavam, tačnije radim novu nadkabinu i krov koji će pokrivati ceo kokpit. Ako to finalizujem biće dosta investicija za ovu godinu.
- Zveki
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Plovilo: Spokoj
- Dimenzije: 8.5m x 2.6m
Zdravo....Vi ste???
Koliko znam prodat je i nije vise na toj lokaciji.
Mozda neko ima vise informacija.
Koliko znam prodat je i nije vise na toj lokaciji.
Mozda neko ima vise informacija.
- Uros
- Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
- Plovilo: Riviera
- Dimenzije: 8.7m x 2.8m
- Kontakt:
Feman dobrodosao na forum!
Pozivam te da se predstavis u nasoj temi o novim clanovima ovde:
viewtopic.php?f=17&t=37&start=190
Sliku za profil/avatar, mozes da mi posaljes na info@dunavskestaze.in.rs pa cu ja da ti postavim avatar, drugarski
#
Sto se tice tog camca, prodat je u februaru ili martu. Bas sam se zadesio na marini kad su ga izvlacili i utovarili na kamion.
Inspektor za visinu kabine
- feman
- Pridružio se: Četvrtak 06 Maj, 2021 11:58
- Plovilo: Dehler delanta 75
- Dimenzije: 7.5 x 2.5
Hvala na informaciji. Pokusavam vec neko vreme da nadjem takav iskljucivo me zanima spasilacki aluminijumski...Ukoliko neko ima informaciju gde se mopze kupiti, bio bih zahvalan na pomoci...UrosP napisao: ↑Sreda 12 Maj, 2021 14:48Feman dobrodosao na forum!![]()
Pozivam te da se predstavis u nasoj temi o novim clanovima ovde:
viewtopic.php?f=17&t=37&start=190
Sliku za profil/avatar, mozes da mi posaljes na info@dunavskestaze.in.rs pa cu ja da ti postavim avatar, drugarski![]()
#
Sto se tice tog camca, prodat je u februaru ili martu. Bas sam se zadesio na marini kad su ga izvlacili i utovarili na kamion.