Kupovina plovila iz Skandinavije
- vojkan
- Pridružio se: Sreda 12 Feb, 2020 08:44
- Plovilo: Greenline 33
- Dimenzije: 10x3.50m
- Status: Offline
Re: Kupovina plovila iz Skandinavije
Meni se ova prepravka sviđa. Jeste važna estetika ali po meni funkcionalnost pre svega. Veći prozori bolja vidljivost, stajaća visina. Zaštita od sunca je bolja jer pod ciradom može da bude jako vruće. Takođe cirade uopšte nisu jeftine, materijali nisu baš kvalitetni a majstori naplaćuju kao da imamo jahte od 100K eura. To znači da na svakih 5 godina trebaš da popravljaš ili menjaš ciradu.
- Zveki
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Plovilo: Spokoj
- Dimenzije: 8.5m x 2.6m
Slazem se Vojkane po pitanju majstora i cena ali materijala za ciradu ima i dobrih i losih. Moja evo gazi vec sestu ili sedmu godinu i ni koncic joj ne fali.
Po neki driker se iscupa ali to sam menjam za 50 din s obzirom da kod G. Inoxa moze posebno da se kupi muski i zenski deo.
Da estetika i funkcionalnost moze i zajedno primer mi je Vas camac. Cini mi se da ni na njemu krov od nadkabine ne ide do kraja nego imate nastavak od cirade, nesto kao kod Narvala sto je uradjeno ili se varam zbog ugla slike.
Po neki driker se iscupa ali to sam menjam za 50 din s obzirom da kod G. Inoxa moze posebno da se kupi muski i zenski deo.
Da estetika i funkcionalnost moze i zajedno primer mi je Vas camac. Cini mi se da ni na njemu krov od nadkabine ne ide do kraja nego imate nastavak od cirade, nesto kao kod Narvala sto je uradjeno ili se varam zbog ugla slike.
- Zveki
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Plovilo: Spokoj
- Dimenzije: 8.5m x 2.6m
Ovo na Sandviku mi je najblaze receno preterano resenje
Pristup vodi nikakav, tacnije samo preko bocnih otvora, pogled na vodu jos gori. Ipak covek kada je na camcu treba da ima i takav dozivljaj, ili da ostane da sedi kuci.
Steta i za tako lep camac koji sa ova dva prozora gledano s krme izgleda kao tramvaj a ne brod.
Ovo resenje sa pomicnim krovom je genijalno.
Pristup vodi nikakav, tacnije samo preko bocnih otvora, pogled na vodu jos gori. Ipak covek kada je na camcu treba da ima i takav dozivljaj, ili da ostane da sedi kuci.
Steta i za tako lep camac koji sa ova dva prozora gledano s krme izgleda kao tramvaj a ne brod.
Ovo resenje sa pomicnim krovom je genijalno.
- Popaj
- Pridružio se: Sreda 17 Jul, 2019 07:15
- Plovilo: Shetland 570
- Dimenzije: 5.7m x 2.2m
(unutrasnje mere) - Status: Offline
Dobro je ovo resenje kada moze krov da se otvara.
Kompromisno resenje. Uzivanje..kontakt sa prirodom. Po potrebi zastita od sunca kise i sl.
Kompromisno resenje. Uzivanje..kontakt sa prirodom. Po potrebi zastita od sunca kise i sl.
- Steps
- Pridružio se: Ponedeljak 15 Jul, 2019 17:45
- Plovilo: Adriatik
- Dimenzije: 8.9m x 2,65m
Kakva tema!!! Nema me nedelju dana na forumu... Urose dugo se nismo videli i culi... Zelim ti da sto pre "dopremis" camac!!!!
Ja sam jos uvek zaljubljen u Adriu 660, ovde su skupe kao djavo, a gledao sam da su slicni brodici u "Sveckoj" povoljniji....
Cujemo se ovih dana... SRETNO!!!!!!!

Ja sam jos uvek zaljubljen u Adriu 660, ovde su skupe kao djavo, a gledao sam da su slicni brodici u "Sveckoj" povoljniji....
Cujemo se ovih dana... SRETNO!!!!!!!
- Uros
- Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
- Plovilo: Riviera
- Dimenzije: 8.7m x 2.8m
- Kontakt:
Hvala Marko! Videcemo sta ce biti i da li cemo uspeti da nadjemo nesto da zadovolji moje kriterijume, a pritom i cenu 
Inspektor za visinu kabine