Grebicu, zemnjace, tesko da ce ti neko pomoci oko izbora plovila. Izbor plovila ti je kao izbor devojke... Neko voli sisate, neko guzate, neko plavuse neko crnke...I sta god da izaberes, uvek ce nesto faliti... Dal metar duze, dal metar sire, dal malo jaci motor...
Iz tog razloga te savetujem da gledas oglasi i trazis ono sto ce ti se bar na prvi pogled svideti, a onda kad kupis spremi dzacic para za prepravke i popravke...
Kupovina brodica
- Grebic
- Pridružio se: Četvrtak 04 Sep, 2025 15:17
- Plovilo: Windy 27
- Dimenzije: 8,3 x 3,1
- Status: Offline
Re: Kupovina brodica
@Uros
Ovaj brodic sto ste predlozili je jako uzan. Kabina je bas, bas uska. Terasa, zborg dela u kom je motor, je izuzetno kratka i neprakticna. Ne bih mogao da postavim neki stocic. Tako da mi se ne uklapa nikako.
Oglase znam napamet. Pratim ih vec duze vreme. Vec neko vreme je jako losa ponuda brodica. Zbog toga i pisem ovde. Ako neko cuje da se prodaje neki pristojan brodic da mi javi.
Meni se svideo onaj Windy 27 sto sam gledao...ali sto vise razmisljam, sve sam blizi odluci da odustanem. Mnogo posla i ulaganja... Gotovo sve treba da se radi
Ovaj brodic sto ste predlozili je jako uzan. Kabina je bas, bas uska. Terasa, zborg dela u kom je motor, je izuzetno kratka i neprakticna. Ne bih mogao da postavim neki stocic. Tako da mi se ne uklapa nikako.
Oglase znam napamet. Pratim ih vec duze vreme. Vec neko vreme je jako losa ponuda brodica. Zbog toga i pisem ovde. Ako neko cuje da se prodaje neki pristojan brodic da mi javi.
Meni se svideo onaj Windy 27 sto sam gledao...ali sto vise razmisljam, sve sam blizi odluci da odustanem. Mnogo posla i ulaganja... Gotovo sve treba da se radi
- Uros
- Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
- Plovilo: Riviera
- Dimenzije: 8.7m x 2.8m
- Kontakt:
Nisam pratio oglase pa sam mislio da se tek pojavio, a dimenzije obecavale...
P.S. Nema potrebe za persiranjem na forumu, ovde je sve u drugarskom tonu
P.S. Nema potrebe za persiranjem na forumu, ovde je sve u drugarskom tonu
Inspektor za visinu kabine
- Steps
- Pridružio se: Ponedeljak 15 Jul, 2019 17:45
- Plovilo: Adriatik
- Dimenzije: 8.9m x 2,65m
Moj ti je savet da krenes da obilazis Beogradske marine...ako se nesto i pojavi na oglasima a da je povoljno nestane u roku od 24 casa, jer ljudi imaju spreman novac i reaguju....Gomila plovila ni ne dodje u oglase...
- Grebic
Mr No....ovaj brodic je sa unutrasnjim motorom koji trosi jakl puno. Ja bih nesto sa spoljnim....da stavim 40-60 konja.
A Marine ne znam kako da obilazim....sve su zwtvorene
A Marine ne znam kako da obilazim....sve su zwtvorene
- zoki_ns
- Pridružio se: Petak 16 Dec, 2022 21:35
- Plovilo: Vrabac podunavac
- Dimenzije: 8.4m x 2.7m
Sacekaj mesec do dva dana i pojavice se u oglasima dosta novih stvari. Gledaj i na sajtu polovni automobili, ako vec nisi do sada. Sada jos uvek traje sezona, a u oktobru/novembru bude obicno bolja ponuda.
U svakom slucaju to sto ti hoces, a pri tome da imas i pouzdan motor reda velicine 50 ks, ako je i motor u toj ceni koji si zacrtao je teze ostvarivo, naravno ne i nemoguce, desi se da naleti nesto, ali moraces da cekas.
U svakom slucaju to sto ti hoces, a pri tome da imas i pouzdan motor reda velicine 50 ks, ako je i motor u toj ceni koji si zacrtao je teze ostvarivo, naravno ne i nemoguce, desi se da naleti nesto, ali moraces da cekas.
- Steps
- Pridružio se: Ponedeljak 15 Jul, 2019 17:45
- Plovilo: Adriatik
- Dimenzije: 8.9m x 2,65m
Kako da obilazis marine? Pa lako, camcem
Po mojoj logici ce biti jedan broj plovila na prodaju...jer je jedan broj marina primoran da se odseli..a jedan broj je u planu da bude sklonjen....
Ovo za obilazak sam ti rekao iz licnog iskustva....poneka marina ima kafic ili klub..odes..popijes pice...poneses neku flasu piva pa popricas sa cuvarem marine....Kada je zelja jaka, prepreke se lako prevazidju...
Po mojoj logici ce biti jedan broj plovila na prodaju...jer je jedan broj marina primoran da se odseli..a jedan broj je u planu da bude sklonjen....
Ovo za obilazak sam ti rekao iz licnog iskustva....poneka marina ima kafic ili klub..odes..popijes pice...poneses neku flasu piva pa popricas sa cuvarem marine....Kada je zelja jaka, prepreke se lako prevazidju...
- Grebic
Pa sad...najbolje i da se marine zarvaraju....sklanjaju... Da sve poskupi jos vise...a ja tek ulazim u pricu. Tome se nisam nadao...
Ali jbg...kako drugi, tako i ja.
Trazio sam na sve nacine koje sam mogao. Pitao prijatelje, obijao oglase...ali nista konkretno. Nastavicu i dalje...ali vec mi je strpljenje na ivici
I dalje kalkulisem onog Windy-a...jurim motor...struju sam vec obezbedio
Enterijer bih radio sam... Gledam sta sve mora odmah, sta ne.... tako da ne sedim skrstenih ruku
Koliko moze da vredi lepo sredjen Windy 27? Da vidim koliko smem da preteram?
Ali jbg...kako drugi, tako i ja.
Trazio sam na sve nacine koje sam mogao. Pitao prijatelje, obijao oglase...ali nista konkretno. Nastavicu i dalje...ali vec mi je strpljenje na ivici
I dalje kalkulisem onog Windy-a...jurim motor...struju sam vec obezbedio
Koliko moze da vredi lepo sredjen Windy 27? Da vidim koliko smem da preteram?
- Grebic
Uzeo Windy-a
Narucio motor....
Pa sta mi Bog da
Narucio motor....
Pa sta mi Bog da