Prodajem eva foam teack deck

Kupovina, prodaja, zanimljivi oglasi
Mr. No
Korisnikov avatar
Pridružio se: Utorak 12 Jul, 2022 13:29
Plovilo: Sea Ray
Dimenzije: 8 x 2.5
Status: Offline

Prodajem eva foam teack deck

Post od Mr. No »

Ostalo mi je 3 kom - ista boja :

90 x 240
58 x 240
58 x 240

(merio sam na brzinu dimenzije ali to je to).

U pitanju je samolepiv decking kupljen na Aliexpressu. Prodajem sva 3 zajedno. Cena 150 eur za sve. Ako ima jeftinije na aliexpressu može po toj ceni :)

Slikao sam ali nijansu boje uzmite sa rezervom - nikada neće ispasti na slici kao uživo i ove 2 slike dole su isto parče slikano pod drugim uglom :)

Slika

Slika
zankiki
Korisnikov avatar
Pridružio se: Ponedeljak 12 Sep, 2022 12:42
Plovilo: Pasaat 735
Dimenzije: 8,65 x 2,9

Re: Prodajem eva foam teack deck

Post od zankiki »

Kako si zadovoljan onim koji si zalepio... Ja sam imao ideju meni nazad na platformi to zalepiti, ali mi je uvek strah da ne počne da se odlepljuje posle nekog vremena...
Mr. No
Korisnikov avatar

Post od Mr. No »

Ako je nešto dobro sa tim dekingom to je lepak! Jedva ga skidam sa platforme (radovi još u toku). Potrošio sam 50 eur na sprejeve za skidanje lepka i 2 dana posla -ruke su mi otpale i lepak i dalje stoji...

Mana mu je što deking nije dugotrajan kao što bih ja voleo - hoće da se skida boja i ptičurine kod mene vole da ga kljucaju pa su ostala oštećenja koja me nerviraju. Zato ga skidam i staviću nešto drugo što je čvršće da ne mogu da ga jedu galebovi iz dosade....
dell_mare
Korisnikov avatar
Pridružio se: Sreda 25 Mar, 2020 11:42
Plovilo: Ten Broeke 780AK
Dimenzije: 8m x 2.6m

Post od dell_mare »

Mr. No napisao: Sreda 11 Mar, 2026 10:35 Ako je nešto dobro sa tim dekingom to je lepak! Jedva ga skidam sa platforme (radovi još u toku). Potrošio sam 50 eur na sprejeve za skidanje lepka i 2 dana posla -ruke su mi otpale i lepak i dalje stoji...

Mana mu je što deking nije dugotrajan kao što bih ja voleo - hoće da se skida boja i ptičurine kod mene vole da ga kljucaju pa su ostala oštećenja koja me nerviraju. Zato ga skidam i staviću nešto drugo što je čvršće da ne mogu da ga jedu galebovi iz dosade....
Prodaj ga kao hranu za ptice :lol:
zankiki
Korisnikov avatar
Pridružio se: Ponedeljak 12 Sep, 2022 12:42
Plovilo: Pasaat 735
Dimenzije: 8,65 x 2,9

Post od zankiki »

Ja imam tepih na zadnjoj platformi, gumiran sa donje strane, kupim novi u sintelonu na svakih 3 godine...
Najveća prednost mu je što kad ga usvinjim sa hranom za ribe, ili kad čistim ribu, samo ga provučem kroz vodu i vratim nazad... Tako da mislim da mi je najpametnije da ne menjam.
Mr. No
Korisnikov avatar

Post od Mr. No »

Obzirom koliko para traže za kvalitetne dekinge za moju platformu čini mi se da ću i ja da pređem na tepih!
Čekam da vidim na sajmu nautike da li će biti još neko ko radi deking a do tada ću da trpim oguljenu platformu :doh:

Inače što se lepka tiče evo kako drži (bela polja su samo posle struganja uz nitro razređivač i sprej za skidanje lepka):

Slika
Grebic
Korisnikov avatar
Pridružio se: Četvrtak 04 Sep, 2025 15:17
Plovilo: Windy 27
Dimenzije: 8,3 x 3,1

Post od Grebic »

A da li si razmisljao sam da ukrojis decking?
Imas lamperiju do sibirskog arisa... koristi se za fasade, terase...
12.5mm debljine... 90mm sirine. U falceve stavis crni silikon i miran si
Mislim da je oko 4 000 kvadrat.
Ne bi trebalo da je veliki posao...
Prikačeni fajlovi
lamparijaAris.jpg
lamparijaAris.jpg (80.76 KiB) Pogledano 1501 put
Mr. No
Korisnikov avatar

Post od Mr. No »

Ja bih da izbegnem drvo na platformi... imam tikovinu na brodu i svuda gde je zaklonjena od sunca i kiše je u odličnom stanju (uz mazanje uljem za tikovinu 1 godišnje).
Međutim, stepenik na platformi je uvek u katastrofa stanju. Drvo je sivo i izgleda kao da je trulo. Šta god ja radio i koliko god mazao ispadne jako brzo ružno... ne mogu to da gledam a neću da lakiram taj stepenik. Pretpostavljam da će svako drvo da se ponaša isto. Cena za ovo što si predložio je više nego ok i nikakav problem da se uradi - za permateek deking za moju platformu mi traže 850 EUR!?

Pre bih stavio neku plastičnu lamperiju ili brodski pod umesto drveta da nemam problema sa održavanjem ali tu imam problem sa ivicama koje ostaju posle ukrajanja....

Videćemo još kako ću to da rešim. Sve sam bliže farbanju sa onim "peskom" da ne kliza. Mogu mnogo pametnije da iskoristim 850 EUR nego da plaćam toliko za deking platforme :shock:
Grebic
Korisnikov avatar
Pridružio se: Četvrtak 04 Sep, 2025 15:17
Plovilo: Windy 27
Dimenzije: 8,3 x 3,1

Post od Grebic »

I bre...850e... ljudi stvarno izgubili kompas
Pazi, znam sta te muci sa tikovinom,.i apsolitno si u pravu. Ali ovaj aris za deking je skroz druga prica. Kao da nije drvo. Ili je pun smole ili je nesto drugo u njemu... ali rade terase i baste kafica sa ovim i posle par godina izlgeda isto. Meni je platforma prezimila iznad vode i iste je boje. Ne nagovaram te.....daleko od toga. Samo iznosim svoje iskustvo
Prikačeni fajlovi
Screenshot_20260314_090620_Gallery.jpg
Screenshot_20260314_090620_Gallery.jpg (175.38 KiB) Pogledano 1142 puta
DuleN
Korisnikov avatar
Pridružio se: Četvrtak 09 Mar, 2023 09:12
Plovilo: AluNautika
Dimenzije: 6.3 m

Post od DuleN »

Deking od arisa smo postavili na pontone u marini Stari Slankamen pre nekih 5 godina. Premazan je sredstvom koje preporucuje proizvodjac i do danasnjeg dana nije mrdnuo !
Odgovori