Nevena,
Ovo je stari recept, isproban mnogo puta od nauticara, kampera, ... Ja sam ga koristio pre 20 godina, kada smo bili u satorima po 15-20 dana... U stvari, ovo je osnovni recept, ali mu se moze dodavati: sir, cvarci, sunka.... I dobijes odlicne rezultate. Doduse, ja nikada nisam to pekao na tiganju, uvek obavijno na stapu, onako ko pletena kika, pa iznad vatre, al kada dodas recimo sir, kao da jedes burek sa sirom... Odlina stvar.
Hvala sto si me podsetila na nesto vec pomalo zaboravljeno...
A sada malo o kuvanju
- Nevena
- Pridružio se: Petak 06 Nov, 2020 12:19
- Plovilo: brodić "Eon"
- Dimenzije: 8x2,5m
- Status: Offline
Re: A sada malo o kuvanju
Stari recept ili ne (svakako ga ja nisam izmislila), puno ljudi ne zna za njega, bar ljudi koje ja srećem na spavanju u prirodi, a to je skoro svo moje slobodno vreme. Nema potrebe za omalovažavanjem želje da se podeli nešto lepo i, očigledno, korisno.
Baš bezveze.
Baš bezveze.
@nevenaraj
https://www.instagram.com/nevenaraj/
- zankiki
- Pridružio se: Ponedeljak 12 Sep, 2022 12:42
- Plovilo: Pasaat 735
- Dimenzije: 8,65 x 2,9
Ja nisam primetio nikakvo omalovažavanje?! 
- DuleN
- Pridružio se: Četvrtak 09 Mar, 2023 09:12
- Plovilo: AluNautika
- Dimenzije: 6.3 m
Ja zaista ne razumem o kakvom omalovazenju se radi ???Nevena napisao: ↑Četvrtak 19 Feb, 2026 07:45 Stari recept ili ne (svakako ga ja nisam izmislila), puno ljudi ne zna za njega, bar ljudi koje ja srećem na spavanju u prirodi, a to je skoro svo moje slobodno vreme. Nema potrebe za omalovažavanjem želje da se podeli nešto lepo i, očigledno, korisno.
Baš bezveze.
Napisao sam i pohvalio taj recept, jer je to dobar i proveren recept.
- Nevena
- Pridružio se: Petak 06 Nov, 2020 12:19
- Plovilo: brodić "Eon"
- Dimenzije: 8x2,5m
Ajd onda da nacrtam:
Kad neko ispriča vic, a neko drugi kaže, ma to je stari vic, to svi znaju, onda tom koji ispriča bude neprijatno.
Isto je i sa nekim drugim "opštim znanjima". Kad neko nešto podeli, savet, novo saznanje (za njega novo), recept, a drugi na to odgovore "To je staro , isprobano mnogo puta od nauticara, kampera, ... Ja sam ga koristio pre 20 godina..." to šalje poruku da je taj koji je ispričao neupućen, novajlija, zamara društvo nečim što ostali znaju ceo život,...
Ne mislim da je bilo loše namere, ali, eto, za ubuduće. Ovaj forum je do sada bio baš prijatno mesto.
Kad neko ispriča vic, a neko drugi kaže, ma to je stari vic, to svi znaju, onda tom koji ispriča bude neprijatno.
Isto je i sa nekim drugim "opštim znanjima". Kad neko nešto podeli, savet, novo saznanje (za njega novo), recept, a drugi na to odgovore "To je staro , isprobano mnogo puta od nauticara, kampera, ... Ja sam ga koristio pre 20 godina..." to šalje poruku da je taj koji je ispričao neupućen, novajlija, zamara društvo nečim što ostali znaju ceo život,...
Ne mislim da je bilo loše namere, ali, eto, za ubuduće. Ovaj forum je do sada bio baš prijatno mesto.
@nevenaraj
- DuleN
- Pridružio se: Četvrtak 09 Mar, 2023 09:12
- Plovilo: AluNautika
- Dimenzije: 6.3 m
Nevena,
Totalno si pogresno shvatila napisano od mene... Niti je bilo namere da omalovazim napisani recept ili autora posta, vec sasvim suprotno...
Totalno si pogresno shvatila napisano od mene... Niti je bilo namere da omalovazim napisani recept ili autora posta, vec sasvim suprotno...
- Zveki
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 18:39
- Plovilo: Spokoj
- Dimenzije: 8.5m x 2.6m
Kako su koleginice uvek u pravu a ida forum ostane i dalje prijatno mesto, evo ja priznajem da prvi put čujem za ovakav recept a nije da sam od juce na vodi....
A ti Dule vezbaj ovo do leta al u tiganju sa razni dodatci, pa zovi na probu
A ti Dule vezbaj ovo do leta al u tiganju sa razni dodatci, pa zovi na probu
- SRSA
- Pridružio se: Ponedeljak 21 Okt, 2019 17:02
- Plovilo: "AQ 575"
- Dimenzije: 5,75 x 1,72
Dule, da li je ovo stari recept ili ne, ali ceo forum miriše na pečenje.